Bekledingreiniging

Vlekkeloos zoals nieuw!

Bekledingreiniging

Een bankstel is voor de meeste mensen de favoriete plek in huis. Door de jaren heen raakt uw bankstel echter zowel uitwendig als inwendig vervuild. Gelukkig hebben de professionals Perfect Vloerreiniging daarvoor prima oplossingen! De specialisten van Perfect Vloerreiniging komen naar u toe voor een reiniging op maat.

Werkwijze bankstel reinigen

Op afspraak komen wij bij u aan huis, waarbij we eerst het bankstel uitvoering inspecteren. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de gebruikte materialen, mate van vervuiling, kleurechtheid en eventuele vlekken. Op basis hiervan zullen wij de mogelijkheden met u bespreken. Wij beschikken over diverse reinigingstechnieken, waaronder dieptereining, waarbij uw bankstel intensief wordt gereinigd. Bij deze methode worden toto 99,97% van alle aanwezige micro-organismen zoals huisstofmijt en bacteriën onschadelijk gemaakt. Zo kunt u erop rekenen dat uw bankstel niet alleen schoon is maar ook hygiënisch fris! Wij raden u aan om vochtgevoelige vloeren, zoals tapijt, laminaat of parket af te dekken om vochtschade te voorkomen. Onze reinigingsmethoden zijn milieuvriendelijk en onschadelijk voor mensen en huisdieren. De door ons gebruikte reinigingsmiddelen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en milieu! Na de reiniging krijgt uw bankstel een nabewerking met een frisse geur en een bescherming tegen nieuwe vervuiling.

Bankstel reinigen: Bespaar op de kosten van aanschaf van een nieuwe bank!

Bankstel reinigen, bij Perfect Vloerreiniging zit u altijd goed:

  • Vakkundige professionals op het gebied van tapijtreiniging, vloerkleed reinigen, meubelstof reinigen en reiniging van matrassen
  • Reinigingsmiddelen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en milieu
  • servicegerichte medewerkers

Meer weten over onze service, of al direct een afspraak maken om uw bankstel te laten reinigen in? Neem contact met ons op via info@perfectvloerreiniging.nl , bel direct naar 0612202400.