Vitrages

Vlekkeloos zoals nieuw!

Perfect Vloerreiniging reinigt vitrages op locatie zonder verwijderen

Perfect Vloerreiniging reinigt en desinfecteert vitrages op locatie zonder ze te verwijderen: Met behulp van de juiste reinigingsmiddelen en professionele stoom reinigingsapparatuur worden vlekken en vuil verwijderd. Daarnaast worden aanwezige huisstofmijt, schimmels, bacteriën en sporen effectief aangepakt. Onze unieke apparatuur zorgt ervoor dat vuildeeltjes door droge stoom en extractie gelijktijdig worden losgemaakt en verwijderd.

Deze effectieve reinigingsmethode is veilig voor gezondheid en milieu

De benodigde hoeveelheid water is slechts een fractie van de hoeveelheid die nodig is tijdens de wasbeurt. Er worden geen chemicaliën gebruikt.

Waarom is vitrage reiniging zo belangrijk?

Vitrages werken als een soort luchtfilter: ze vangen stof, vuildeeltjes en geuren in de lucht op die we zich in onze omgeving bevinden.

Effectiviteit van onze professionele stoom-extractiebehandeling

  • Onze professionele stoom-extractiebehandeling verwijdert 99.97% van alle aanwezige micro-organismen zoals huisstofmijt, bacteriën, schimmels, sporen, etc.
  • Naast hygiënische schone vitrages zullen de stof en kleuren van uw vitrages weer opleven. Zo zijn ze niet alleen fris maar zien ze er ook weer stralend uit.
  • Milieuvriendelijke methode van reiniging
  • Vitrages kunnen gewoon blijven hangen
  • Vitrages zijn zeer snel droog