Tapijtreiniging

Vlekkeloos zoals nieuw!
Fase 1: Kloppen

In de eerste fase wordt uw tapijt mechanisch uitgeklopt. Dit proces zorgt ervoor dat alle viezigheid, wat niet met de stofzuiger weggezogen kan worden, uit uw tapijt wordt gehaald. Zoals zand en kleine steentjes.

Fase 2: Analyse

In de analysefase wordt vastgesteld wat voor soort tapijt het is. Hierna wordt bekend op welke wijze deze gereinigd kan worden. Dit doen wij zodat we de juiste reinigingsmiddel voor uw tapijt kunnen gebruiken. Het is namelijk zo dat sommige tapijten gevoeliger zijn voor bepaalde reinigingsmiddelen, hierdoor is deze analyse van groot belang. Nadat het soort tapijt is vastgesteld, zal de vervuiling geanalyseerd worden. Doordat een tapijt met alle soorten vervuiling te maken kan krijgen, is deze analyse eveneens van groot belang. Onze experts hechten grote waarde aan deze analyses zodat ze hierna de juiste reinigingsmiddelen kunnen hanteren.

Fase 3: Dieptereiniging

Na de analyse volgt de dieptereiniging. Het reinigingsmiddel, dat gekozen zal worden aan de hand van uw tapijt, zal in uw tapijt gemasseerd worden. Een korte inwerkperiode zorgt ervoor dat het diep intrekt in het tapijt. Na deze inwerkperiode wordt het tapijt geïnjecteerd met warm water en vervolgens droog gezogen. Dit wordt uitgevoerd met een cilinderborstel. Dit proces wordt driemaal herhaald.

Fase 4: Drogen

Na de dieptereiniging wordt uw tapijt op een droogrek geplaats. Er zal continu warme lucht worden geventileerd en de oude vochtige lucht zal worden afgezogen. Deze ventilatie zorgt ervoor dat er een korte droogtijd van drie dagen nodig is.

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging. Is uw tapijt vies geworden door jarenlang voetverkeer? Of is er juist een ongelukje gebeurd en zit u met een vlek door koffie, wijn, bloed of smeer? In beide gevallen schakelt u Perfect Tapijtenreiniging in voor een snelle, voordelige en vooral goede reiniging van tapijt en meubelstof. Wij zijn actief in de wijde regio en laten u op deze pagina kennismaken met onze professionele dienstverlening.

Milieuvriendelijk tapijt reinigen

Milieuvriendelijk reinigen is onze specialiteit en we weten dat er verschillende soorten tapijt in omloop zijn die elk op een eigen manier gereinigd dienen te worden. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan om tapijt te reinigen met biologische reinigingsmiddelen en tapijtreinigingsmachines. Met onze professionele apparatuur verwijderen wij niet alleen de vlekken, maar zorgen we er ook voor dat vervelende geurtjes verdwijnen.

De middelen die wij gebruiken zijn niet schadelijk voor mens of het milieu. Het tapijt kan tijdens en direct na de reiniging gewoon worden belopen.

Beschermlaag tegen vervuiling, impregneren

Voordat wij daadwerkelijk beginnen met het reinigen van uw tapijt, controleren wij allereerst de vervuiling en de aanwezige vlekken. Na de tapijtreiniging controleren wij nogmaals op achtergebleven vlekken om er zeker van te zijn dat u tevreden bent. Waar nodig, reinigen wij nogmaals.

Het resultaat? Uw tapijt is schoon, ruikt fris en u bent tevreden over het resultaat.
Wat nu?
Hoe houdt u het tapijt schoon? Wij helpen u daar een handje mee en brengen een beschermlaag tegen vuil aan. Deze onzichtbare laag voorkomt dat vervuiling in het tapijt kan doordringen. Ons tapijtreinigingsmiddel bevat al een beschermlaag om vervuiling te voorkomen. Wij kunnen ons voorstellen dat u bepaalde gebieden extra wilt laten impregneren. Op uw verzoek worden veel belopen gedeelten daarom behandeld met een extra beschermlaag voor de hoogst mogelijke bescherming van uw kostbare tapijt. Wij gebruiken hier het milieuvriendelijke product PROSEAL® voor, dat een droogtijd van gemiddeld 6 uur nodig heeft.

Wilt u uw tapijt professioneel laten reinigen vraag dan nu een offerte aan of maak direct een afspraak via info@perfectvloerreiniging.nl